Apasa LIKE si se inchide !

vineri, 28 iulie 2017

Unknown

CUTREMURATOR! S-a gasit craniul lui Elodia Ghinescu.. Vezi cum arata si unde a fost gasit !

Apasa LIKE si se inchide !
O ieşire la iarbă verde a unui bărbat din Sfântu Gheorghe, Covasna, s-a transformat, în luna iunie, în anchetă. În timp ce căuta lemne pentru un grătar, Csiki Şandor (45 de ani) a găsit un craniu, pe care poliţiştii l-au trimis la expertiză, pentru a afla dacă este sau nu al Elodiei Ghinescu, avocata din Braşov care a dispărut în 2007.

Declaraţii peste declaraţii a dat la poliţie Csiki Şandor (45 de ani), din Sfântu Gheorghe, Covasna, imediat după ce a găsit pe malul Oltului un craniu. Totul s-a întâmplat în luna iunie, când bărbatul ieşise la iarbă verde cu familia, undeva la 40 de kilometri de Braşov, lângă DN 12. Căutând lemne pentru un grătar, Csiki a dat peste rămăşiţa osoasă. “Am dat telefon la 112. Apoi au venit poliţiştii. Nu ştiu dacă e al Elodiei, eu nu sunt la curent cu povestea ei”, a declarat Csiki.

Este al unei femei de 30-40 de ani

Între timp, craniul a fost trimis la IML Cluj pentru expertize. Din primele analize, s-a stabilit că aparţine unei femei cu vârsta între 30 şi 40 de ani, care a murit acum aproximativ 2 -3 ani. Pentru că, la data dispariţiei, Elodia avea 39 de ani, anchetatorii vor să afle dacă rămăşiţa aparţine avocatei. Legiştii au mai observat că, în partea stângă, craniul avea urmele unei leziuni, iar în interior mai existau urme de creier. Deşi au mai analizat până acum zece oseminte umane, pe care 
O altă avocată dispărută

Cristina Spirescu (43 de ani, foto), o avocată din Piteşti, a fost dată dispărută de soţul ei, ieri, după ce femeia n-a mai venit acasă de vineri. Potrivit rudelor, aceasta nu-şi revenise după moartea fiicei ei, la începutul anului, într-un accident de circulaţie în Bulgaria.

Unknown

About Unknown -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :