Apasa LIKE si se inchide !

joi, 13 iulie 2017

Unknown

Cine este fondatorul GOOGLE ?

Compania Google a fost fondată în 1998 de doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page şi Sergey Brin. Cei doi s-au cunoscut în vara lui 1995, când Page făcea parte dintr-un grup de potenţiali studenţi cărora Brin trebuia să le prezinte campusul, în cadrul unui proiect de voluntariat. 

Ei au lucrat ulterior la o disertaţie pe tema proprietăţilor matematice ale internetului. Proiectul, numit iniţial BackRub, urma să dezvolte algoritmul PageRank, care a stat la baza creării Google.

Sergey Mikhaylovich Brin s-a născut pe 21 august 1973 la Moscova. Părinţii săi, evrei din Rusia, au absolvit amândoi Universitatea de Stat din Moscova. În mai 1979, familia lui Brin a fost nevoită să emigreze în Statele Unite, ca urmare a politicilor comuniste ale vremii. Tatăl lui Sergey  a devenit profesor de matematică la Universitatea din Maryland, în timp ce mama sa a ajuns cercetător la NASA.

Sergey Brin a absolvit facultatea de matematică şi calculatoare la Universitatea din Maryland. După licenţă, a ajuns la Universitatea Stanford, unde s-a întâlnit cu Larry Page, cu care s-a împrietenit mai târziu. Împreună au cumpărat calculatoare ieftine şi au hotărât să creeze un nou motor de căutare. Programul a devenit celebru şi au suspendat doctoratul pentru a fonda Google într-un garaj închiriat.
La rândul său, Larry Page s-a născut în 26 martie 1973 în East Lansing, Michigan. Deşi mama lui este evreică, Page nu este adeptul niciunei religii. Tatăl său, Carl Victor Page şi-a luat doctoratul în computere la Universitatea din Michigan, în 1965. A devenit ulterior profesor de ştiinţa calculatoarelor la Universitatea de Stat din Michigan. Mama lui Page, Gloria, a lucrat şi ea la aceeaşi universitate, ca instructor în programarea computerelor. Prin urmare, Page a crescut din fragedă pruncie într-o lume a calculatoarelor. Până să îmbrăţişeze o carieră legată de profesiile părinţilor săi, Carl a studiat muzica şi a cântat la saxofon.
Marele gigant Google a demarat în 1996 ca proiect de cercetare al lui Larry Page şi Sergey Brin. Iniţial, trebuia să se numească Googol, ceea ce înseamnă numărul format dintr-un 1 urmat de 100 de zerouri, tocmai pentru a sugera imensitatea internetului.

Unknown

About Unknown -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :