Apasa LIKE si se inchide !

marți, 11 iulie 2017

Unknown

Cine este Carlas Dreams ? Cum arata Carlas Dreams fara masca ! FOTO !

Trupa din Republica Moldova care a cucerit România a creat o isterie generală printre fani. Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că e vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. Toată lumea s-a întrebat cum arată componenții trupei, având în vedere că au mii de fani, dar nimeni nu i-ar recunoaște dacă i-ar vedea stradă. Paparazzi ruși au elucidat misterul.

Andrei Țăruș este solistul trupei moldovene, potrivit sursei citate. Paparazzi ruși l-au surprins pe artist într-un local din Moscova. Țăruș s-a născut pe 25 octombrie 1984, în orașul Slobozia din Republica Moldova. A absolvit Facultatea de Drept Public din Chișinău. Înainte să facă parte din trupa Carla’s Dreams, Țăruș a fost membru al trupei In Quadro.


Ceilalti membri ai formatiei :

Emanuel Masson este chitaristul trupei Carla’s Dreams
Cătălin Andrei Petre este tobosarul trupei si este implicat în alte proiecte muzicale
Octav Capota presa rusă spune că este „membru al trupei Carla’s Dreams”, dar nu specifică care este rolul lui în formație. Cel mai probabil se ocupă de backing vocals, susținându-l puternic pe solistul Andrei Țăruș. Octav a absolvit Universitatea Politehnică și locuiește în București. 

Unknown

About Unknown -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :