Apasa LIKE si se inchide !

vineri, 28 iulie 2017

Unknown

Atentie imagini sfasietoare cu Denisa Raducu in viata, inainte cu 2 ore inainte de a muri, iata cum arata vedeta!

Înainte cu doar câteva zile să moară, Denisa Răducu era, în continuare, optimistă și spera să se vindece. Iar pentru asta, alături de sora pe care o iubea ca pe ochii din cap și de cumnatul ei, artista mergea pe la diverse clinici în căutarea tratamentului minune.
Îmbrăcată într-o rochie albă, cu ochelarii de soare pe ochi, Denisa era, la modul evident, doar o umbră a femeii superbe, a artistei care smulgea aplauze și pentru frumusețea pe care o afișa pe scenă.
Cu toate acestea, Denisa mai avea puterea să zâmbească și, chiar dacă era împinsă din spate, într-un scaun cu rotile, le vorbea celor din jur.
Cu mâinile subțiri, dar cu abdomenul umflat din cauza lichidului pe care, cu ajutorul puncțiilor, îl elimina odată la două-trei zile, Denisa părea să se bucure de fiecare plimbare, fiecare ieșire din casă fiind, pentru ea, o adevărată sărbătoare.
”Își dorea enorm să iasă la plimbare, să vadă florile și să se bucure de soare.
Nu prea avea voie, sistemul ei imunitar era problematic, așa că, pentru ea, și ieșirile la clinică erau prilej de mare bucurie, era mai veselă ca niciodată atunci”, ne spunea un apropiat de-al familiei. Din păcate, imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro par să fie și ultimele cu ea în viață, la ultima ei ieșire din casă. pentru că, la doar câteva zile, când Denisa părea să se simtă mai bine, tragedia s-a întâmplat, iar artista a murit.
Denisa Răducu a murit duminică dimineața, după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o.
”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, duminică de dimineață, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Unknown

About Unknown -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :